Aluprodukt medencefedések - gyár 1.
 
Aluprodukt medencefedések - gyár 2.
 
Aluprodukt medencefedések - gyár 3.
 

Cégünkről

Aluprodukt Hungária Kft. az Inter Pool Cover Team – IPC Team büszke alapító tagja, mely minősített medencefedés gyártók és eladók abszolút legnagyobb nemzetközi szövetsége. Cégünk az egyik legjelentősebb medencefedés gyártó nemcsak Európában, hanem az egész világon.

A 2018-as évben a gyártás elindításának 23 éves évfordulóját fogjuk ünnepelni. 2018-ban az IPC Team múltjához méltóan további, a medencefedés piacon egyedülálló fejlesztésekkel jelentkezik.

Minden erőnket csúcsminőségű medencefedések fejlesztésére összpontosítjuk, termékeinket a legmagasabb műszaki színvonal mellett a modern design jellemzi. Nagyra értékeljük ügyfeleink bizalmát, hűségét és biztosítjuk Önt, hogy az elégedett ügyfél a legfontosabb számunkra.

Medencefedéseink magas precizitással készülnek, mely komoly figyelmet igényel. Az általunk használt kiváló minőségű anyagok és termelési folyamatok certifikáltak – ISO 9001, ISO 14001 és az egyetlen igazán speciális medencefedésekkel kapcsolatos tanúsítás – AFNOR – is tulajdonunkban van.

23 éves tapasztalatra visszatekintve minden évben kínálunk ügyfeleinknek új medencefedés típusokat, új műszaki megoldásokat, melyek kizárólag csúcsminőségű saját fejlesztésű profilrendszerből és alkatrészekből épülnek meg.

Az IPC Team által készült termékek az összes EU tagország mellett Európa többi országába, Ázsiába, USA-ba, Kanadába és Ausztráliába is exportálódnak. Évente 2500 - 3000 db medencefedést telepítünk!

Minden medencefedésünk pontosan a vevő igényei, méretezése alapján készül, így gond nélkül ki tudjuk elégíteni az egyedi igényeket is.

Megrendelőnk a medencefedés piacon található legszélesebb termék skálából választhat, a legalacsonyabbtól a teljesen magas és nagyméretű medencefedésekig.

Aluprodukt medencefedések - gyár 4. Aluprodukt medencefedések - gyár 5. Aluprodukt medencefedések - gyár 6.