Azure Angle medencefedés típus 1
Azure Angle medencefedés típus 2
Azure Angle medencefedés típus 3
 
Azure medencefedés típus
 
Azure medencefedés típus 2
 
Azure medencefedés típus 3
 

Azure medencefedés - Medencefedés mindenkinek...

Az AZURE medencefedéseket a saját kategóriájukban a lehető legalacsonyabb áron kínáljuk. Ezzel egy időben, semmit nem engedünk az IPC Team medencefedések garantált minőségéből. Az AZURE medencefedés három formában készül – Azure Uni (magasabb klasszikus forma), Azure Flat (alacsony kosárgörbe keresztmetszet) és Azure Angle. A medencefedések héjalása cellás polikarbonát vagy kompakt, tömör (üvegszerű) polikarbonát. (Az Azure Angle medencefedés egyszerre ötvözi a szögletes és íves formát. A lefedés magassága abszolút minimalizált, így környezetébe elegánsan beolvad. A medencefedés héjalása kizárólag kompakt, tömör (üvegszerű) polikarbonát).

A medencefedések a világ elismert és csúcsminőségű alapanyagai segítségével készülnek (BAYER, SAPA) – teljeskörű IPC Team termék garanciával. Az AZURE medencefedés alapkivitelben már teljesen zárható!
Garancia: 2 év teljeskörű helyszíni garancia, 10 év a polikarbonát lemezekre és 5 év az alumínium profilok felületkezelésére (porfestett ezüst és antracit színekben).
A legjobb minőségű polikarbonát – BAYER Makrolon víztiszta, UV stabil, 6mm vastag, NO DROP vagy 3mm vastag, kompakt (üvegszerű) polikarbonát, UV stabil (nem összetévesztendő az olcsó, gyenge fizikális tulajdonságokkal rendelkező SAN lemezekkel!) felhasználásával készülnek.

Miért a mi medencefedésünk?

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a speciális, nagyon kedvező AZURE árak mellett is.
A medencefedést késztermékként, garantált gyári minőségben szállítjuk. A helyszíni szerelést tapasztalt, speciálisan képzett szerelők végzik. A medencefedést kizárólag lapos, teljesen járható AZURE sínpálya rendszerrel telepítjük (egyirányú vagy kétirányú eltolhatósággal).
Az AZURE medencefedés, mint minden IPC Team medencefedés, megfelel a biztonsági és minőségi szabványoknak – AFNOR NF P90-309.

A medencefedés lehetővé teszi az Ön kerti medencéje kényelmes, időjárástól független használatát. Az AZURE medencefedés sínhosszabbítása lehetővé teszi a medencefedés teljes mértékű letolását. A végfalak és az ajtók kialakítása több formában lehetséges, beleértve a kedvelt oldalajtós megoldást is.

Azure medencefedés típus 4
Azure medencefedés típus 5