Classic Line medencefedés típusok

A CLASSIC LINE 17 éves gyártói tapasztalatunk minden előnyét, pozitívumát magába foglalja. Klasszikus formák, a legkisebbtől a valóban nagyméretű medencefedésekig, széles formavilág – itt mindenki megtalálja a számára megfelelő medencefedést. Kizárólag saját fejlesztésű alumínium profilokat használunk medencefedéseinkhez, eloxált vagy porfestett kivitelben.

A profiljaink gyártója – SAPA – ISO 9002 tanúsítvánnyal rendelkezik. Alapjában 3 különböző profilcsaláddal rendelkezünk, melyek keresztmetszete: 50 × 38, 60 × 63, 60 × 85 mm. Ezek a profilok teszik lehetővé a legkisebbtől egész 14 m fesztávú medencefedések építését, sőt lehetőség van egész 20 m fesztávú medencefedések megépítésére is.

Mérnöki részlegünk által tervezett profiljaink speciálisan a teleszkopikus medencefedésekhez lettek formázva. A profilok szélessége minimalizált, hogy a medencefedés a környezetbe kevésbé zavaróan illeszkedjen – növeljük a víztiszta felületeket, tehát a medencefedés átláthatóságát és letisztult, modern megjelenését.

A mobil medencefedések a teljes hossztól függően több szegmensből épülnek meg. Alapjában a szegmensek egymástól függetlenül a sínpálya teljes hosszúságában mindkét irányban mozgathatóak, de bizonyos típusoknál, nagyobb fesztávú medencefedéseknél, motoros mozgatás esetében a mozgás iránya, rendszere lehet más is. Az alumínium profilokból kivitelezett medencefedések kötőelemei kizárólag rozsdamentes acélból készülnek, biztosítva így a medencefedés hosszú élettartamát a magas páratartalmú, agresszív környezetben.