EASY-UP medencefedés rögzítés 1.
 
EASY-UP medencefedés rögzítés 2.
 
EASY-UP medencefedés rögzítés 2.
 

EASY-UP medencefedés rögzítés

 

Az IPC Team múltjához méltóan minden évben egyedi újításokkal jelenik meg a medencefedés piacon. Egyik legutóbbi újításunk a Lyon-i Euroexpon, majd a Piscina Barcelona 2011 és a Aquanale Köln 2011 kiállításokon került bemutatásra.

Az IPC Team folytonos termékújítási filozófiájával összhangban, ügyfeleink igényeit szem előtt tartva egy új és a medencefedés piacon abszolút egyedülálló fejlesztéssel jelentkezik – a szegmensek rögzítésének kényelmes, magas pozícióban történő kezelése – EASY-UP (bejegyzett védjegy).

Ez az igazán egyedülálló megoldás, amely megfelel a francia AFNOR biztonsági előírásoknak, felhasználói számára kivételes kényelmet biztosít a szegmensek rögzítésénél, lezárásánál.

A medencefedés piacon jelenleg elérhető rögzítő rendszerektől eltérően az EASY-UP az első teljesen integrált felső pozícióban elhelyezett rögzítő rendszer, mely 60 – 90 cm magasan kerül beépítésre a föld fölött (medencefedés modelltől függően).

Az EASY-UP így biztosítja a szegmensek abszolút kényelmes rögzítését anélkül, hogy le kelljen hajolnunk a sínpályáig. Ez a megoldás összhangban van az IPC Team NEOTM modelljeinek modern, áramvonalas formáival, mely rendszernek egy természetes kiterjesztése az EASY-UP.

Szükségtelen mondani, hogy ez az újítás tovább növeli ennek a termékcsoportnak a biztonsági jellemzőit. Ez a kizárólagos és abszolút egyedi újítás az IPC Team hálózatában 2011. február 1.-től elérhető.

EASY-UP kizárólag a NEOTM termékcsaládnál elérhető, itt viszont már az alapkivitel része (az IMPERIA NEOTM Light modellt kivéve).

EASY-UP a teraszlefedéseknél is elérhető, növelve a komfortot, kényelmet a Corso NEOTM és Veranda NEOTM modelleknél.

EASY-UP medencefedés rögzítés 4. EASY-UP medencefedés rögzítés 5. EASY-UP medencefedés rögzítés 6.