Kávéházak, éttermek, szállodák teraszainak lefedése

Kávéház, étterem teraszfedés 6
Kávéház, étterem teraszfedés 9

Az Ön vendégeinek maximális komfortja érdekében...

Van az Ön kávéházának, éttermének, szállodájának terasza? Hány napot tudják használni évente az Ön vendégei? A statisztika könyörtelen – évente átlagban 86 nap esik, tehát csaknem minden negyedik napon. Számoljuk hozzá a borús, hideg napokat és rájövünk, hogy a terasz az év nagy részében kihasználatlan.

Eközben nagyon kevés elég ahhoz, hogy teraszát egész éves paradicsommá változtassa vendégei számára. Ön megvédheti vendégeit az esőtől, hidegtől, széltől, továbbá az utca esetleges porától és zajától. Mindezekben segítheti Önt abszolút egyedi eltolható teraszlefedésünk, mely szükség esetén megoldás lehet a nem dohányzók és dohányzók egymástól való elkülönítésére is.

Nem szeretné a terasz teljes területét lefedni? Semmi gond - minden termékünk kizárólag a megrendelő igényei szerint készül, így maximális mértékben tudunk alkalmazkodni a kívánt elképzelésekhez, méretekhez. Előzetes árajánlatunk, műszaki konzultációnk természetesen ingyenes, így miért ne próbálná ki?

A teraszlefedéseink kizárólag egyedi megrendelés alapján készülnek, de átlagosan 4-6 hét után már az Ön vendégei is az időjárás szeszélyeitől függetlenül élvezhetik teraszát.

Az Ön versenytársának terasza majd csak akkor jövedelmez, ha azt az időjárás engedi...

Kávéház, étterem teraszfedés 5 Kávéház, étterem teraszfedés 7 Kávéház, étterem teraszfedés 8 Kávéház, étterem teraszfedés 10
Kávéház, étterem teraszfedés 4 Kávéház, étterem teraszfedés 2 Kávéház, étterem teraszfedés 3 Kávéház, étterem teraszfedés 1