A medencefedés, medencetakarás típusai

A medencefedéseket, medencetakarásokat számtalan formában kínálják az Ön számára. Az Aluprodukt Hungária Kft. ezek közül az aluminium és polikarbonát ötvözetéből készült eltolható szerkezetű medencefedés típust kínálja Önnek.

Többféle célja és ennek megfelelően többféle megoldása van medence külső védelmének. Vannak azonban olyan általános jellemzők, amik mindegyik medencefedés típusnak előnyei. Ezek a következők:

 

További előnyökről itt olvashat

 

Most pedi pár szóban az egyes elérhető medencefedés típusokról:

 

1. Mozgatható, aluminium szerkezetű medencefedés

Fém szerkezetű, eltolható medencefedés Tagadhatatlanul ez az egyik legkötségesebb medencefedés típus, ezzel együtt azonban ez a megoldás hordozza magában az összes medencefedés megoldás minden előnyét: kezdve a biztonságtól, a meghosszabbított fűrdőszezonon át a szennyeződés távoltartásig, stb.

Az Aluprodukt Hungária Kft. több mint két tucat típusban kínálja az eltolható szerkezetű medencefedéseket alacsony, középmagas, magas és többek között spa megoldásban.

A típus bemutató oldalunkat megtekintheti itt, vagy a galériában.

 

2. Rolós medencefedés

Rolós medencefedésA rolós medencefedés automatikus működésének köszönhetően az egyik legmegfelelőbb választás akár a beltéri, akár kültéri medencéknél az energiamegtakarítás és a biztonsági szempontok figyelembe vételénél.

A redőnyös medencetakarás ugyanúgy, mint a többi medencefedés megakadályozza a párolgást, így a hőveszteség minimális, ami nagy mértékben csökkenti a költségeket. Az automatikus medencetakarások szinte minden típusú, formájú és méretű medencére telepíthetőek.

Bővebben a medencepark.hu oldalon, vagy az arsafetycover.com oldalon olvashat magyar nyelven erről a megoldásról.

 

3. Medencetakarás

Biztonsági medence takarásEzeket a medencefedés megoldásokat általában a biztonság igénye mellett választjuk: elsődleges szempont a családtagok, főleg gyermekek és a háziállatok védelme. A medence takarások elsősorban a medence "elzárását" oldják meg, korlátozott mértékben segítik a szennyeződések távoltartását, illetve segítik a képződött hő megtartását is.

 

4. Téli medencetakarás

Téli medencefedésEz a speciékis medencetakarás az általános medencetakarásokkal ellentétben télen is alkalmazható.

Fokozottan ügyelni kell tehát arra a medencefedés választásakor, hogy az év melyik időszakában akarjuk azt használni!