Gyakran intézett kérdések Gyakran intézett kérdések
 
Style medencefedés
 
Elegant medencefedés
 
Imperia medencefedés
 
 

Meglepetés a medencefedés vásárlása mellé

Együttműködés Karel Gott-tal

 

Cégünk 2010-ben ünnepelte a medencefedés gyártás megindításának 15. évfordulóját. Az IPC Team a műszaki újdonságok mellett 2011-ben is mára világszerte piaci vezető pozícióját tartva egy igazi meglepetést tartogat becses ügyfelei számára.

Igazi meglepetésként, mely becses ügyfeleinkre vár a magyar, cseh, szlovák, német, osztrák és lengyel medencefedés piacokon, az IPC Team Karel Gott-tal együtt, aki Csehország legnépszerűbb kortárs énekese (Csehország határain túl is nagyon jól ismert és aki szeretne szintén festőként is rajongói körében jelentkezni), előkészített valami nagyon különlegeset.

Minden ügyfélre, aki 2011-ben IPC medencefedést vásárol a Pool, Spa és Home programból vagy a 3Seasons termékcsaládból, ajándék vár Karel Gott-tól.

Kíváncsi? Az ajándék része egy limitált szériájú Karel Gott - Pinot Grigio selection borkülönlegesség, az énekes által tervezett címkével, festett illusztrációval. Az ajándék része továbbá egy Karel Gott & Eva Urbanová CD - Fool's Paradise, egy könyv Karel Gott-ról (Zuzana Drotárová - In Time's Mirror), valamint Michaela Remesova könyve - Karel Gott, Bearer of Good Tidings.

Karel Gott mély erkölcsi meggyőződésekkel rendelkező személyiség, aki becsületességgel közelíti meg munkáját, elkötelezett rajongói felé az évtizedek során. Munkáját mi is nagyra becsüljük, ahogy ezt tesszük becses ügyfeleinkkel is. Karel Gott szeretett hobbiját (festészet) is ugyanezen a színvonalon próbálja űzni, ennek példái a borkülönlegességen található illusztrációk is.

Ez a közös erőfeszítés is mutatja azt, hogy a műszaki újítások, fejlesztések mellett az IPC Team számára ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, és ügyfeleink bizalmát a fent említett Karel Gott ajándékcsomaggal is próbáljuk meghálálni.

Ez a barátság, partnerség sokat mond a vállalati filozófiánkról: aktív időtöltés a medence és IPC medencefedés mellett, kifinomult ellazulással egyesülve - egy pohárral Karel Gott limitált szériájú Pinot Grigio selection borából - a "mester" tehetségének köszönhetően.

IPC Team