Az igazi gyémánt az Ön medencéjére

Az IPC Team a medencefedések piacára új, egyedülálló megoldással lépett be. Egy új exkluzív termék sorozatot kínálunk megrendelőinknek, a NEO™ medencefedéseket. Az új design, lekerekített alumínium profilrendszer, lezáró elemek és további újítások biztosítják, hogy a NEO medencefedés nem csak stabil és ellenálló, de megfelel a legmagasabb szintű biztonsági és esztétikai igényeknek. A NEO medencefedés már 6 színárnyalatban készül, melyek megfelelnek a modern megjelenés valamennyi követelményének.

Egyetlen vállalatként az Európai Unió piacán belül a NEO ™ medencefedés termék sorozatával egyedi biztonsági, rögzítő rendszert kínálunk – a medencefedés alapkivitelben teljesen zárható. Ez a biztonsági rendszerek megfelel az NF P90 – 309 minőségi és biztonsági szabványnak – az egyetlen speciálisan medencefedéseket vizsgáló párizsi Francia Nemzeti Kutató Intézet (Laboratoire National D’essais) által kiadott tanúsítvány alapján. Összhangban az említett szabvánnyal a NEO™ medencefedés sorozat alapkivitelének része egy biztonságos szellőztető rendszer – AIR FRESH, mely elősegíti a hőmérsékletszabályozást, így kellemessé teszi a medence használatát a rendkívül forró nyári napokon. 2011-től a NEO™ rendszer alapkivitelének a része az EASY-UP™ - felső rögzítés, mely lehetővé teszi a rögzítések abszolút kényelmes kezelését.

A NEO ™ medencefedés termék sorozat 18 éves gyártói tapasztalatunk mellett vevőink észrevételei és ötletei figyelembe vételével jött létre – ez volt az egyetlen módja hogy az új, forradalmi stílusú medencefedés , a NEO™ megszülessen.

A NEO™ sorozat az Ön segítségével az Ön számára jött létre!

EASY-UP felső rögzítés - a medencefedés kényelmes pozicionálása..